ΤΕΝΟΝΤΙΤΙΔΕΣ-ΓΕΜΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΤΕΝΟΝΤΙΤΙΔΕΣ-ΓΕΜΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αποτελούν μία σημαντική κατηγορία ουσιαστικα φλεγμονής από την οποία υποφέρουν αρκετοί άνθρωποι.Η τενοντίτιδα αφορά  όποιαδήποτε εντόπιση και μορφολογία βλάβης στον άτομο.

Η γεμμοθεραπεία ενδείκνυται και βοηθάει στην αποκατάσταση των αρθρώσεων,συνδέσμων,τενόντων ιδιαίτερα μετά από τραυματισμό πολύ συχνά αθλητικό.Η χρήση και η χρησιμότητα της γεμμοθεραπείας δεν έχει παρενέργειες ενώ τα αποτελέσματα σε αρκετές περιπτώσεις είναι πολύ καλά.

Δημήτριος Ραμαντζάς

Έχω γεννηθεί στις 21 Ιουνίου 1964 στην Αθήνα. Είμαι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έκανα 5ετή άσκηση ειδικότητας (1992-1998) στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά Πειραιά, στην Παθολογική Ανατομική και Κυτταρολογία. Έλαβα κατόπιν εξετάσεων τον τίτλο της ειδικότητας της Κυτταρολογίας το 1998. Επίσης κατόπιν εξετάσεων μετά από τριετή εκπαίδευση στην Ομοιοπαθητική από την Ε.Ε.Ο.Ι. (Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής) έλαβα το δίπλωμα της Ομοιοπαθητικής, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών αναγνωρισμένο από την ECH (Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Ομοιοπαθητική) και υπό την αιγίδα της LMHI (Liga Medicorum Homeopathica Internationalis). Είμαι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Μέλος της Ελληνικής Κυτταρολογικής Εταιρείας. Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής. Αντεπιστέλλον μέλος της Ελληνικής Εταιρείας εναντίον του καρκίνου του Πνεύμονος. Έχω λάβει μέρος σε εργασίες, άρθρα, ημερίδες και συνέδρια. Ομιλώ Αγγλικά και Ιταλικά. Διατηρώ από το 1999 Νόμιμο Ιδιωτικό Ιατρείο.