ΑΓΧΟΣ & ΣΤΡΕΣ-ΓΕΜΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΑΓΧΟΣ & ΣΤΡΕΣ-ΓΕΜΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το άγχος είναι μία πολύ σημαντική ενότητα της σημερινής κοινωνίας,ιδιαίτερα των ανθρώπων που ζούν στις μεγάλες πόλεις,ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου.Οι ρυθμοί είναι συχνά «εξοντωτικοί» και οι αιτίες που μπορεί να πυροδοτηθεί ένα λεγόμενο στρές το οποίο να μην μπορεί να καταστεί διαχείρισιμο σε πολλές περιπτώσεις είναι συνηθισμένο φαινόμενο.

Η «οξείδωση»που προκαλείται στον ανθρώπινο οργανισμό αφορά τόσο την ψυχοσυναισθηματική σφαίρα(κατάθλιψη,φοβίες,έλλειψη ενδιαφέροντος,μελαγχολία,νεύρα,θυμό,ανασφάλεια κ.λ.π.),όσο και με σωματικές εκδηλώσεις(πονοκέφαλο,ναυτία,σπαστική κολίτιδα,αυπνία,βουλιμία,ανορεξία,χρόνια κόπωση,ανεξήγητους πόνους στο σώμα,έλλειψη ερωτικής επιθυμίας) κάνοντας το άτομο λιγώτερο δημιουργικό,αποδοτικό και ευτυχισμένο.

Η Γεμμοθεραπεία συμβάλει ανάλογα της περίπτωσης να αμβλυνθούν τα ανωτέρω με φυσικό και ήπιο τρόπο χωρίς να δημιουργεί εξάρτηση και προβλήματα.Η Ομοιοπαθητική συνδυάζεται με εξαιρετικό τρόποόπου αυτό κριθεί  κατάλληλο όπως και συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις.

Δημήτριος Ραμαντζάς

Έχω γεννηθεί στις 21 Ιουνίου 1964 στην Αθήνα. Είμαι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έκανα 5ετή άσκηση ειδικότητας (1992-1998) στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά Πειραιά, στην Παθολογική Ανατομική και Κυτταρολογία. Έλαβα κατόπιν εξετάσεων τον τίτλο της ειδικότητας της Κυτταρολογίας το 1998. Επίσης κατόπιν εξετάσεων μετά από τριετή εκπαίδευση στην Ομοιοπαθητική από την Ε.Ε.Ο.Ι. (Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής) έλαβα το δίπλωμα της Ομοιοπαθητικής, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών αναγνωρισμένο από την ECH (Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Ομοιοπαθητική) και υπό την αιγίδα της LMHI (Liga Medicorum Homeopathica Internationalis). Είμαι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Μέλος της Ελληνικής Κυτταρολογικής Εταιρείας. Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής. Αντεπιστέλλον μέλος της Ελληνικής Εταιρείας εναντίον του καρκίνου του Πνεύμονος. Έχω λάβει μέρος σε εργασίες, άρθρα, ημερίδες και συνέδρια. Ομιλώ Αγγλικά και Ιταλικά. Διατηρώ από το 1999 Νόμιμο Ιδιωτικό Ιατρείο.