ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΜΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ(Detoxification,Drainage)

Η Γεμμοθεραπεία είναι μία μορφή θεραπείας που αφορά κυρίως το εκχύλισμα από τα μπουμπούκια νεαρών βλαστών από λουλούδια,δέντρα,θάμνους.Η ιδέα είναι ότι τα μπουμπούκια κυρίως είναι στην ουσία τα « βλαστοκύτταρα» του φυτού,περιέχοντας όλη την θεραπευτική δυνατότητα που περιέχονται στα διάφορα μέρη του φυτού.

 

 

 

Η δημιουργία των γεμμοθεραπευτικών σκευασμάτων γίνεται χρησιμοποιώντας αλκοόλ,νερό και γλυκερίνη που αποτελούν τον διαλύτη και οι σταγόνες που χρησιμοποιούνται κατά την χορήγηση είναι με αραίωση και δυναμοποίηση 1DH.

 

Η Γεμμοθεραπεία είναι ένα θεραπευτικό σύστημα που βασικός στόχος είναι η αποτοξίνωση και καθαρισμός των οργάνων και των ιστών του ανθρώπινου οργανισμού μέχρι κυτταρικού επιπέδου από τοξίνες που

έχουν συσσωρευθεί.

 

.Η αποβολή των «άχρηστων» προιόντων πού δημιουργούνται από τα νεφρά,τα έντερα,το ήπαρ,το λεμφικό σύστημα κ.λ.π.Οταν υπάρχουν σε περίσσεια η  υπάρξει πρόβλημα με την απέκρριση αυτών τότε δημιουργείται το πρόβλημα και έχουμε την εκδήλωση συμπτωμάτων λόγω των τοξινών.

 

 

Τα διάφορα όργανα «ψάχνουν» κάποια διέξοδο για να αντιμετωπίσουν αυτή την ανισορροπία που δημιουργήθηκε κατά την λειτουργία τους,προσωρινά μπορεί να τα καταφέρνουν όμως με την πάροδο του  χρόνου αρχίζουν να κάμπτονται και έτσι δημιουργείται η ασθένεια.

 

Εδώ έρχεται η γεμμοθεραπεία για να βοηθήσει και να ενισχύσει τα διάφορα όργανα και συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού με τον καθαρισμό(drainage) και συμβάλλοντας στην «αποτοξίνωση»τους(detox).

 

 

Ως θεραπευτική επιλογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μόνη της σε ένα ευρύ πεδίο εφαρμογών με φυσικό και φιλικό τρόπο για τον άνθρωπο,ενώ ο συνδυασμός σε αρκετές περιπτώσεις με την Ομοιοπαθητική θεραπεία φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα όπου αυτό χρειάζεται.