Η εξέταση για την λήψη  γεμμοθεραπευτικών  σκευασμάτων, αφορά στην ουσία μία συνέντευξη όπου υπάρχει ιατρικό ιστορικό που λαμβάνεται κατά την διάρκεια αυτής, καθώς και ενημέρωση τυχόν παρακλινικών  εξετάσεων που έχει πραγματοποιήσει ο πάσχων για την πληρέστερη ενημέρωση του ιατρού.

Δίδεται κατόπιν συνταγή και οδηγίες για την χρήση των εκχυλισμάτων της  Γεμμοθεραπείας  από Φαρμακεία που έχουν τα συγκεκριμένα σκευάσματα (δεν τα έχουν όλα τα φαρμακεία) και τα οποία είναι πιστοποιημένα ως προς την καταλληλότητα τους.

Μετά από κάποιο διάστημα γίνεται εκτίμηση για την πορεία του προβλήματος και αναλόγως του αποτελέσματος γίνεται και η περαιτέρω ανανέωση ,συμπλήρωση ,αλλαγή  ή διακοπή της θεραπείας.

Close Panel

ΟΙ φοβίες ουσιαστικά αποτελούν μία μεγάλη ενότητα που αφορά πολλές καταστάσεις όπου εμφανίζεται με διάφορες μορφές.Κάποιες από αυτές περισσότερο συναντώμενες και πιο γνωστές είναι κλειστοφοβία,αγοραφοβία,υψοφοβία,άγχος υγείας,σκοταδιού,ζώων και πολλές άλλες στα πλαίσια της λεγόμενης φοβικής νεύρωσης.Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν αγχος,αγωνία,ταχυκαρδίες,εφίδρωση,ναυτία,ημικρανίες,πονοκέφαλο,αυπνια,τάση λιποθυμίας και κρίση πανικού.

Η Γεμμοθεραπεία δρά κατεναυστικά και ήπια δίνοντας στο άτομο την ευκαιρία να διαχειριστεί με καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο το πρόβλημα που έχει ,χωρίς εξάρτηση και εθισμό απο αυτήν.Πολλέςφορές η βοήθεια της ομοιοπαθητικής έρχεται όταν χρειαστεί να επεκτείνει την θεραπευτική αντιμετώπιση